Press "Enter" to skip to content

Over ons

Start Bier Online

Welkom op de webshop van Bier Online! Deze webshop is opgericht door twee vrienden en bierliefhebbers John en Maarten. Tijdens de coronapandemie zaten wij vaak thuis en kreeg John het idee om een webshop te starten wat gericht is op het verkopen van speciaalbieren. Voordat John met het idee aan de haal ging is er goed uitgezocht of er een markt is voor een dergelijke webshop, dit was er!

John heeft besloten om Maarten erbij te halen. Maarten heeft de kennis in huis om een mooie en functionele webshop te maken. Dit heeft Maarten te danken aan zijn opleiding UX Designer (user experience designer).

Samen zijn wij ruim 3 maanden bezig geweest om een concept te maken, KVK-inschrijving te regelen en überhaupt een leverancier vinden die met ons in zee wilt! Na heel veel tijd en moeite kunnen wij met trots zeggen dat wij van een gek idee Bier Online tot werkelijkheid hebben kunnen brengen!

Het doel van Bier Online is om een breed assortiment speciaalbieren aan te bieden. Wij proberen een mix aan te bieden van zowel grote als lokale brouwerijen. Lokale brouwerijen krijgen bij ons een podium om hun bieren te verkopen en hun passie voor bier te delen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Wij voegen maandelijks nieuwe bieren toe aan ons assortiment.